Algemene ledenvergadering DLS

maandag 18 november

Dit schooljaar brengen alle groepen een bezoek aan woonzorgcentrum De Groote & Voorster in het centrum van Deventer.

Ook heeft het onderdeel koken van de Ontdekateliers in november daar plaatsgevonden. De bewoners hebben na hun middagdutje heerlijk genoten van al het lekkers.

Ook dit jaar met dans en zang onder aanvoering van meester Enzo werd de Kinderboekenweek geopend.

Het thema: "Reis mee!"

Max Verstappen was ook van de partij.

Met de ludieke actie waarbij het team afgelopen donderdagochtend ouders en leerlingen op het plein verwelkomde, hebben zij de (digitale) krant gehaald.

Deventer Leerschool in de media.

In de krant, op tv, facebook, twitter kom je ons ook tegen.

met een dans op het schoolplein hebben alle groepen het startsein gegeven van de Kinderboekenweek 2018.

het thema van dit jaar is "vriendschap".

Maandag kwamen leerlingen en ouders via een rode loper de school binnen.

Welkom! Het nieuwe schooljaar begint!

Ook dit jaar hebben de Sint en Piet een bezoek gebracht aan onze school. Op het plein werden zij door alle kinderen en veel ouders toegezongen. Daarna ging binnen het feest door en kwamen Sint en Piet in elke groep even een praatje maken en natuurlijk kadootjes brengen.

Tot volgend jaar!

Vacature voor leerkrachten met ambitie op een school vol toekomstmuziek.

Lesgeven op de Deventer Leerschool is uniek. Je geeft les in een prachtig gebouw in het hart van historisch Deventer.

Dit weekend is het jaarlijkse Dickens Festijn in Deventer. Twee dagen is het Bergkwartier in de sfeer van het Engeland uit de boeken van Charles Dickens.